VILA TINA

O nama

Obiteljski hotel Vila Tina Vam pruža domaću atmosferu u idiličnom mjestu Arbanija na poluotoku Čiovo, a ujedno blizinu prekrasnog Trogira te grada Splita, što Vam omogućuje da Vaš odmor upotpunite posjetom tih bisera srednje Dalmacije. Blizina svih vrsta prometnih veza omogućuje Vam da brzo i lako stignete do nas, a i da Vam hotel Vila Tina bude jedna lijepa baza za obilazak prekrasnih srednjodalmatinskih mjesta i otoka. Svojim smještajem u samoj blizini mora i komfornom opremljenošću od 20 soba (sat TV, telefon, mini bar, klima, sušilo za kosu), hotel Vila Tina će Vam pružiti nezaboravan odmor. Vašem ugodnom boravku kod nas pridonijeti će i restoran s prekrasnom terasom s pogledom na more na kojoj ćemo Vam ponuditi bogati izbor domaćih jela i pića uz susretljivo osoblje. Imate mogućnost pansionskog i la carte menua. Otvoreni roštilj, okružen vrtom s dalmatinskim raslinjem različitih boja i mirisa, možete koristiti sami ili možda uz našu pomoć.

RESTORAN

Restoran “Villa Tina” je smješten uz samu obalu ribarskog nasljea arbanija, i sa svojom dugom tradicijom je jedinstveno mjesto za provesti savršen odmor.

Detalji

SPA

Naši gosti mogu uživati u sauni i jacuzziju i to besplatno. Sauna ima mjesta za dvije osobe dok jacuzzi ima dovoljno mjesta za 6 osoba.

Detalji

EKSKURZIJE

Surađujemo s Portal Trogir Travel Agency, u suradnji s kojom nudimo širok izbor organiziranih izleta.

Details